Нямах нищо, бях сама,
болеше силно моята душа.
Появи се ти, всичко промени,
животът набързо улесни.
Учудена сама седя,
мислите не мога да наредя.
Твоята любов е тук,
не искам да съм с друг.
Краят не измислям аз,
седя и мъча се вече час.
Колкото и да се увличам,
само теб си те обичам.
© Вики Найденова All rights reserved.