6.08.2008 г., 10:30 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
655 0 18
Ти не съсипвай мига
застъпи се за него
зароби се докрая
и пияно се скитай
подслони го под стряха
пещера или остров
но нека не мръзне
и неистово го обичай
романтично и неприлично
ти само му се любувай
не нахално със длани...
миг само потропай
с усмивка по покрива
ти непременно ще чуеш
мига...
който тихо почука...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??