7.10.2007 г., 11:39 ч.

Ти 

  Поезия
599 0 3
ТИ
Ти караш небето над мен да е синьо,
ти караш морето да шуми,
ти караш да има радост в сърцата,
да цъфтят на пролет цветята!

Ти караш очите да се реят в небето,
когато от любов и щастие са замъглени!
Ти караш сърцето от болка да стене,
когато тези чувства са изпепелени!

Ти караш денем слънцето да грее
и славеят навън да пее!
Ти караш звездицата да тлее
и луната нощем да се смее!

Ти ме караш да плача,
ти ме караш да се смея,
ти ме караш да съм всичко,
ти ме караш да живея!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??