11.08.2011 г., 11:08 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
621 0 1

Ти прониза сърцето ми нежно
с поглед нежен и усмивка вълшебна.
Ти плени сърцето ми като фея на любовта,
сърцето ми изгаря от огъня на любовта ти.
Моето сърце пленено,
търся теб, търся твоята любов.
Иска теб, мечтае за любов щастлива.
Ти с очи като кехлибари,
ти със сърце на богиня,
с красота на красивата пролет,
ти с топлина и любовта на лято.
Това си ти,
думите не стигат да те нарисувам -
Богиня на моята любов.

© Онур Реджеб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??