12.03.2013 г., 7:57 ч.

Ти 

  Поезия » Бели стихове
883 0 3



Ти имаш очи различни,
различна душа.
Ти винаги си различен
и променяш се често.

Ти,толкова е трудно да те
открия,прегърна, обикна, може би.
Ти надали ме търсиш
тъй както аз тебе..

Ти се криеш в сенките
и усмивките на непознатите...
Ти си вечно в моя свят.

Ти винаги бягаш...
Ти винаги си в мен, уви!
Ти си недостижим...
Ти не съществуващ, нали ?

Но не бой се Ти !

Винаги ще те обичам,нереален дори!

 

 

*Не съм се стремяла към рими*

© Отрова Кобейн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??