17.10.2013 г., 11:41 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
603 0 1

Ти си...ти!

Това си ти!

Едно обикновено, но необикновено ти!

 

Твоята усмивка е слънчев лъч,

докосващ ме през облаци от прах.

 

Ти си огъня в душата ми!

 

Твоите очи са две звезди,

отвеждащи ме от самотен мрак.

 

Ти си вятъра в косите ми!

 

Твоите ръце са като река,

обръщащи ме в своята хладка топлота.

 

Ти си извора удавящ тъгата ми!

 

Твоите нозе са корените,

които хранят семейния ни уют.

 

Ти си малката искрица убиваща самотата ми!



Твоята душа е моята мечта

за детски смях и игра.

Ти си стръкчето трева

сред пустинна тишина.

 

Ти си... нещото...

Ти си... специалната...

Ти си... ти!


Това си ти!

Едно обикновено, но необикновено ти!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Калоян Патерков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??