8.12.2011 г., 19:58 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
786 0 0

Ти


Ти не виждаш сълзите ми, зная,

не усещаш и болката в мен!

Сам седя в опустялата стая

с тишината и в днешния ден.


Чакам пътната порта да тропне,

стъпки плахи да чуя отвън.

Глас познат и смехът ти да звънне,

ала тихо е като насън.


Само спомени парещи идват

и безмилостно, някак така,

безпощадно със своите пръсти

стягат примката в мойта душа.


Ти не виждаш сълзите ми, зная,

вече слепи са твойте очи.

И в гърдите ти вече не зная

топла плът или камък тупти!

© Кирил Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??