21.12.2005 г., 20:24 ч.  

Ти... 

  Поезия » Любовна
1135 0 6

Когато се чуствах нищожна,
когато бях слаба и лоша,
когато светът беше сив
и празнота ме обсебваше все по-дълбоко,
когато заплаках от самота,
която до скоро не знаех какво е,
когато бях на ръба
и залитнах...
Ти непознатият ме прегърна
и за миг живота ми преобърна.
Благодаря ти, любими,
че и днес си до мене
Какво бих правила,
ако беше дошъл
малко по-късно,
ако беше дошъл
 не навреме.

© Наталия Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??