9.02.2005 г., 15:46 ч.

ТИ 

  Поезия
1136 0 1
ТИ си виновен!
ТИ ме довлече до Ада.
ТИ ме разпъна на клада.
ТИ строши и последната ми мечта.

ТИ - с лудата си ревност.
ТИ - с безкрайния си страх.

ТИ си камъкът в гърдите ми.
ТИ си трънът във очите ми.
ТИ си и кръвта по устните.

ТИ си чернилката на дните ми
и мъртвата ми вече Любов!

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??