2.07.2008 г., 16:13 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
945 0 5

 

                  ТИ 

 

 Ти сън ли си или не си?

Сърцето ми ти разтопи.

С изящните си прелестни очи

живота ми ти промени.

 

Не спирам аз за теб да мисля,

душата ми обсеби ти.

Със тебе заедно аз искам

да изживея мойте дни.

 

Защо ли толкова те аз обичам,

с какво си по-различен ти?

И в себе си се аз заричам

да те обичам до дълбоки старини!

 

© Елена Овчарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??