2 jul 2008, 16:13

Ти 

  Poesía » De amor
947 0 5

 

                  ТИ 

 

 Ти сън ли си или не си?

Сърцето ми ти разтопи.

С изящните си прелестни очи

живота ми ти промени.

 

Не спирам аз за теб да мисля,

душата ми обсеби ти.

Със тебе заедно аз искам

да изживея мойте дни.

 

Защо ли толкова те аз обичам,

с какво си по-различен ти?

И в себе си се аз заричам

да те обичам до дълбоки старини!

 

© Елена Овчарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??