2 июл. 2008 г., 16:13

Ти 

  Поэзия » Любовная
928 0 5

 

                  ТИ 

 

 Ти сън ли си или не си?

Сърцето ми ти разтопи.

С изящните си прелестни очи

живота ми ти промени.

 

Не спирам аз за теб да мисля,

душата ми обсеби ти.

Със тебе заедно аз искам

да изживея мойте дни.

 

Защо ли толкова те аз обичам,

с какво си по-различен ти?

И в себе си се аз заричам

да те обичам до дълбоки старини!

 

© Елена Овчарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??