14.02.2017 г., 8:45 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
736 1 0

Ти си дъгата на живота ми,

изпъстряща във всички цветове мечтите ми!

Ти си художник на душата ми,

рисуващ в багрите на любовта съдбата ми!

Ти си създателят на вечността в очите ми,

творец на вдъхновение и авторът на щастието ми!

Ти си мелодията звучаща нежно в ушите ми,

която преобърна моя свят, разгърна се навред и завладя завинаги сърцето ми!

© Димитър Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??