Feb 14, 2017, 8:45 AM

Ти 

  Poetry » Love
738 1 0

Ти си дъгата на живота ми,

изпъстряща във всички цветове мечтите ми!

Ти си художник на душата ми,

рисуващ в багрите на любовта съдбата ми!

Ти си създателят на вечността в очите ми,

творец на вдъхновение и авторът на щастието ми!

Ти си мелодията звучаща нежно в ушите ми,

която преобърна моя свят, разгърна се навред и завладя завинаги сърцето ми!

© Димитър Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??