10.01.2018 г., 23:00 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
537 2 1

Погледът ми замъглен,

лутам се из тъмнината,

посоката не виждам,

докато ти не се появи със светлината.

Златна, слънчева пътека ми показа,

измъкна ме от хаоса, от земята.

От ямата се изкачих в небесата,

полетях из синевата.

До птиците стигнах,

в облаците поплувах,

вятърът като перо ме понесе,

перо невинно, малко пухкаво, красиво.

Усетих тръпка,

сърцето ми тупти,

кръвта ми кипи,

ръцете ми треперят.

Различно е!

Прекрасно е!

Ти си моят спасител,

моят дарител.

Ти ме измъкна 

и аз ще съм твоя.

Вятърът ме носи заедно с есенните листа

доведе ме до теб.

Погледнах те,очите ни се срещнаха,

затичах се, метнах се

и потънах...

Телата ни се разгорещиха,

устните ни се разтопиха,

а сърцата ни се сляха.

© Не знам Всички права запазени

Здравейте!Ако се припознавате по някакъв начин в моето откровение значи знаете колко е прекрасно и неописуемо да намериш пътеката в мъглата.Всеки път щом препрочета написаното от мен тази емоция преминава отново през тялото ми дори когато този човек го няма вече,но все пак мечтая да срещна този който ще ме кара да се чувствам по този начин отново.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??