27.01.2007 г., 1:37 ч.

Ти 

  Поезия
964 0 7
Прегръщай, целувай, люби...
Животът е тъй кратък, уви!
Пожар изпепеляващ в мен запали,
потушавай го сега с устни зажадняли.
Страст пий от моята снага -
нима грешно е това?!
Тялото ми тръпнещо теб зове -
ела, понеси ме на ръце...
Не ме оставяй недолюбена
и в сънищата си изгубена...
Люби ме страстно, люби...!

Да, зная -
сън си ти...




© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??