Наивна, малка,
но красива.
Гледаш я в очите,
болката изпива.
Очите й проблясват,
стичат се сълзи
и за това приятелю,
си виновен само ти.
Не си я виждал от месец,
може би и два ала
за теб това беше
така или иначе само шега.
Времето обвинявахте,
с разстоянието се оправдавахте.
Минутите течаха,
дните минаваха, а спомените отлетяха.
Една усмивка - и не е далече,
дори и от месеци да го няма.
Това ли бе ключът към нейната душа,
все още никой не разбра!
© Ивелина Петкова Всички права запазени