22.02.2020 г., 7:13 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
540 0 0

Мека душа със стоманено покритие.
Целувки, докосвания и трепети
действащи ми като наркотик.
Всяка част от тялото ми, всяка клетка и
всеки милиметър от кожата ми стенат за още.
Сънувайки те, за пореден път
се събуждам цялата побита  в тръпки.
Стоейки сама, отново между тези четири стени,
осъзнавам,че за пореден път липсваш само ти.
Спомням си всеки един детайл от тялото ти
и разбирам колко много съм се старала да ги запомня, осъзнавайки, че не се знае кога пак ще те докосна.
Лежейки в скута ти, гледайки право в красивите ти кафяви очи и извивката на устните ти преди да ме поразиш с усмивка си.
В главата ми започнаха да се въртят спомени,
които ме е страх да споделя, за да не види някой това, което виждам аз в теб и да те поиска за себе си.
Иска ми се да знаех с кое успя толкова много да ме впечатлиш?
Питал си ме не веднъж, но не можех да ти отговоря.
Не мога да обясня емоцията , това чувство, което изпитвам когато те видя.
Това сърцебиене, което ми се струва толкова силно и дори ме е страх да не го чуеш.
Не мога да ти обясня опиянението, което изпитвам, когато ме целунеш.
Започвам да изпитвам адски силна жажда, но нищо не би могло да я утоли , защото съм жадна за целувките ти.
Не съм поетеса, нито писателка,  аз съм просто едно обикновено момиче, което е влюбено в теб.

© Хрисомали Карагианиду Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??