7.01.2005 г., 8:27 ч.

Ти беше тук 

  Поезия
1080 0 2

              ТИ БЕШЕ ТУК

 

Ти беше тук – дойде самичка.

Дъга неземна засия в нощта.

Добиха смисъл вечните неща.

Ти беше тук. Това е всичко.

 

Ти беше тук и стана чудо.

Попаднахме във приказна страна.

Там имаше светлик и топлина.

Ти беше тук. Не бе заблуда.

 

Ти беше тук, но си отиде.

Угасна многоцветната дъга.

Дано щастлива много си сега!

Ти беше тук. Това ми стига!

© Атанас Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, но от едногодишната времева дистанция вече ми се струва, че някои части могат да звучат по-добре.
  • Страхотно стихотворение!
Предложения
: ??:??