1.07.2007 г., 12:47 ч.

Ти дойде 

  Поезия
795 0 12
Ти дойде, изпратен от нищото!
Тъй мъжествен, величествен, смел!
В моя ден, на небето, лъчистото,
появи се на черен елен!
Промени ме! Промени ме и мога
да оставя след мене следи
на една недописана сага,
да ме има след мене дори!
Преродих се, по-светла от някога,
препрочитах се, като тъжен роман.
Ала нямаше нищо останало
от жената, притискана с длан!
Ти дойде, моя първа любов,
с тихи стъпки разби самотата!
Ти дойде, яхнал черен елен
и донесе със теб  свободата!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??