Ти дойде
Ти дойде, обърна моя свят.
Ти дойде, но беше непознат.
Докосна ме със своите ръце.
Ти прегърна ме със любещо сърце.
С Теб познах отново любовта.
С Теб открих, че има на света,
друг прекрасен път,
покрит със всякакви цветя.
Господи, Ти ме промени.
Нов живот Ти за мен откри.
Ето ме, аз стоя пред Теб,
загърбила светските мечти.
Твоя съм, Ти ме покори
Твоя съм, извайвай ме,
с твоите ръце вълшебни.
Нека бъда аз каквато искаш Ти.
© Христина Семовска Всички права запазени