30.07.2008 г., 18:55 ч.

Ти ела 

  Поезия » Любовна
507 0 2

Как ми се иска да тичам
по тези поляни с роса
и вечно, и истински, теб да обичам,
да галиш моята коса.

Да държа ръката ти леко,
да чувам сърцето горещо,
да милвам лицето ти меко,
да се радвам на всяко мъничко нещо.

Ти ела, разбуди ме тогава,
когато вълшебното слънце изгрява,
да сбъднем мечтите си прекрасни,
да премахваме тез бариери опасни.
               ТИ ЕЛА!


                                    20:03ч
                                     27.06.08 г.

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??