5.11.2008 г., 9:51 ч.

Ти и ми (Може би) 

  Поезия » Любовна
572 0 2

Не съм от лесните жени,

но твоят поглед някак лесно ме плени,

и устните и ръцете ти,

усещам как жадуват тялото ми,

и нощем заспивам и си мисля

как нежно унесен си и ти.

И в съня ми си,

прегръдката ти силна, като захарен памук ме топи,

и парфюма ти усещам дори,

какво става с мен, кажи?!

Аз не залитам толкова лесно по мъж, разбери!

Защо тогава погледът ти краде усмивката ми

и онова слънце върху тялото ти

сякаш изпепелява душата ми,

то не свети, а така ослепително бели са нощите ми.

Твоята порода ли е такава,

или нещо в мен се промени,

ако те пожелая сега, ще откажеш ли?

В мен страстта гори, ела я угаси.

От запалена искра пожар ще направиш ли?

© Мария Манчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бурни емоции!Искаш ли нещо прекалено силно винаги има начин.Вярвай...Винаги съм го казвала
  • "ако те пожелая сега, ще откажеш ли?"

    Когато искаш нещо силно..колкото и да бяга от теб,все ще дойде момента, в който ще те поиска!! Желая ти той да е колкото се може по-скоро!Не вярвам и да ти откаже... Поздравления...

Предложения
: ??:??