24.03.2007 г., 13:49 ч.

Ти и твоето момиче 

  Поезия
711 0 1

Сега си с твоето момиче.
За нея сигурно ти всичко даваш...
Дано поне да те обича,
защото ти го заслужаваш.


Днес тя ще те целува до припадък.
Със топли ласки ти ще и отвърнеш.
И не забравяй в този миг, тъй сладък,
най-силно ти да я прегърнеш.


За тебе днес ще е красива,
ще те накара от любов да полудееш.
Със мили думи тя ще те залива,
ще й отвръщаш с нежност, както ти умееш.


Със теб във щастиeто тя ще тича,
ще се докосвате през вятъра неволно.
Дано поне да те обича,
за да заспя и аз спокойно...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??