5.02.2017 г., 18:52 ч.

Ти кажи 

  Поезия » Свободен стих
509 1 3

Ти кажи коя съм!
"Ангел, демон, страст, целувка,
поредните изсъхнали цветя"...
Не позна!
Не владееш и частица
от душата на жена!
Тя е съвършенство!
И се радва на мънички неща...
Влюбени очи между две стени,
прегръдка и небе, звезди!
В средата тишина...
И мъжка длан да ù държи ръката,
когато има нужда от това!

© I. Gabrovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??