4.12.2008 г., 18:36 ч.

Ти караш ме да се усмихвам (: 

  Поезия » Любовна
3513 0 2
Ти караш ме да се усмихвам
и душата ми лети.
Не, не мога да се сдържам,
искам твоите очи.
Подскачам си сама
като дете в поля.
Пеперуди цветни из стомаха ми летят
и искам да викам, да викам...
Да те прегърна нежно
и да се усмихна...
Да се усмихвам,
ден след ден.
И час след час.
Да крещя от душа
Да знам, че си със мен.
Да знам, че те имам.
Ах, копнея да те видя.
Ах, копнея пак да полетя.
Ти караш ме да се усмихвам.
Като дете съм...
Очите ми светят
Като звезди в лятна нощ
усмивката сама се появява.
Нуждая се от тебе, зная.
Нуждай се от мене и ти.

© Теди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??