2.11.2007 г., 11:30 ч.

Ти ли си 

  Поезия » Любовна
678 0 6

 Ти ли си - защо мълчиш?
 Да се отрони думичка поне,
 и, пречистено, да заблести
 влюбеното ти сърце.

 Ти ли си - защо се спря,
 самотен и красив на прага?
 Тихо влез - с цветя в ръка,
 да останем заедно до края.

 Ти ли си? За теб се молех,
 ден и нощем аз не спях,
 но воля за една усмивка
 за тебе тихичко събрах.

 Ти ли си? Очите ти говорят
 и ме гледат с една молба,
 с прошка да приключим спора
 и пак да върнем любовта.

 Ти ли си? Аз те очаквах.
 Забързано сърцето ми тупти,
 отново аз един човек обикнах -
 щастлива съм, това си ти!

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??