16.03.2008 г., 10:27 ч.

Ти лък си... 

  Поезия » Любовна
1164 0 34

Ти лък си, аз - трептяща струна...

И в звуците на любовта

потъваме... Магия чудна

разлиства наште сетива.

Въздишките акорд са сбъднат

и ням свидетел е нощта.

Прости ми, трябва да си тръгна.

 

А може би не съм дошла...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??