Mar 16, 2008, 10:27 AM

Ти лък си... 

  Poetry » Love
1163 0 34

Ти лък си, аз - трептяща струна...

И в звуците на любовта

потъваме... Магия чудна

разлиства наште сетива.

Въздишките акорд са сбъднат

и ням свидетел е нощта.

Прости ми, трябва да си тръгна.

 

А може би не съм дошла...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??