12.06.2012 г., 10:02 ч.

Ти ме обичаш само във неделя 

  Поезия » Хумористична
645 1 5

Вдъхнови ме  „Обичам те в неделя” Николай (ringo2) Благодарности!

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=281113

 

А аз и в Понеделник те обичам,

към фирмата ни във зори поел,

докато аз по козметици тичам

и къпя се отвсякъде с „Шанел”.

 

Във Вторник си ми дваж по-скъп обаче:

в командировка тръгваш изведнъж...

Аз се преструвам, че ще се разплача,

а всъщност... мисля си за чужди мъж...

 

За Срядата въобще да не говорим,

обичам те – до лудост при това...

Със Мимето си бъбрим при фризьора,

споделяме си „женски номера”.

 

Четвъртъкът е нещо по-специално –

лилàви свещи, качествен коняк...

Тогава те обичам сексуално,

но пак ти кръшкам. (Просто няма как!)

 

А Петъкът изнизва се небрежно,

разказват, „Ден на майстора” че бил.

Тогава те обичам кротко, нежно...

и майсторски те правя за резил.

 

Във Събота вечеряме в луксозен,

елитен и шикарен ресторант...

С подарък скъп ме изненадваш, с рози...

Обичам те!! Но мамя те с талант...

 

В Неделя пък... такъв ти е адета:

на риболов си – от зори до мрак.

Тогава те обичам най-... Заета

да утолявам чувствено комшийския мерак...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??