22.11.2008 г., 16:27 ч.

Ти ме омая 

  Поезия » Любовна
811 0 6

Цяла нощ за теб си мисля

и не мога да спя.

Не съм те виждала отдавна,

а все си ми в ума.

 

Ако те видя,

как ли ще ти устоя?

И дали ще успея

да те запленя?

 

Мислиш ли за мен, не зная

и не искам да гадая.

Ти ме омая

и безкрай ще те желая.

 

 

22.11.2008 г.

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??