25.11.2008 г., 17:07 ч.

Ти ме предаде 

  Поезия » Любовна
1711 0 0
      ТИ МЕ ПРЕДАДЕ

Галех лицето ти,
целувах те,а ти нямаше
смелост да прошепнеш
обичам те.

Ласките ми ти бяха
безразлични, погледът - 
студен. Виждаше ме,
но гледаше през мен.

Мразех до смърт очите ти
красиви. Целуваше ме, но
целувките ти бяха
тъй фалшиви.

Ръцете ти ме избягваха,
и бяха хладни.
Не можех да повярвам.
Устните ти за мен не бяха жадни.

Ти там не ме обичаше,
в съня.
Ти там ме предаде
и аз бях сама.

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??