20.05.2006 г., 7:00 ч.

Ти ме създаде... 

  Поезия
1132 0 20

            Ти ме създаде


Звезда съм аз! Високо в небосвода грея,
защото ти ми подари небе!
И птица съм - със влюбен дух се рея,
защото ти ми подари криле!

Искра съм аз! В пожар припламвам,
защото ти с целувка ме запали!
И извор съм! С водица бистра те приканвам...
Такава съм, каквато ме създаде...

Такава съм, каквато със очите си ме виждаш,
защото твоята любов ме сътвори,
различна съм, но истинска, защото ме обичаш -
жена, която от жарава се роди...


15.05.2006г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??