2.05.2008 г., 10:26 ч.

Ти не знаеш... 

  Поезия
620 0 4

 

Ти не знаеш... 

 

Ти не знаеш как боли,
когато любовта си тръгва.
Ти не знаеш как кърви
сърцето... крещи и не млъква.
Не ме видя как плача,
как викам след теб: "Остани!".
Когато си тръгна, спусна се здрача,
а аз шепнех: "Моля те, помогни"...
Ти не видя моите сълзи,
не чу отчаяния ми зов,
"Извинявай" - тихичко промълви
и сложи край на нашата любов.
Ти не знаеш колко празно е в мен,
когато теб те няма,
ти не знаеш колко сив е всеки ден,
когато липсва любовта голяма.
Ти не знаеш колко страшно е сега,
когато всичко свърши,
ти не знаеш какво е самота
и цялата ми сила се прекърши.

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??