15.02.2017 г., 20:21 ч.

Ти не знаеш 

  Поезия » Любовна
346 0 0

Ти не знаеш, че пътя до теб не избирам

и няма да спра, докато не те намеря,

това желание се засилва с всеки ден изминал –

да те видя до мен, за това аз копнея.

 

Ти не знаеш, че без теб сърцето ми е празно

и когато спя, в съзнанието си ми,

обич и надежда нося в себе си.

Бих дала всичко, за да си до мен ти!

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??