5.06.2011 г., 15:30 ч.

Ти нежно говори ми 

  Поезия » Любовна
950 0 4

Със думи нежни
ще осея любовта ни
и с всеки изгрев
страст ще те покрива.
По устните изгарящи ме
ще танцувам със целувки.
Ти говори ми нежно -
аз ще те обичам.

Тогава залезът
недостижим ще бъде
и любовта ни топла
няма да достигне.
За нас ще бъде изгрев -
слънчев с обичта ни.
Ти нежно говори ми -
аз ще те обичам.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??