Със думи нежни
ще осея любовта ни
и с всеки изгрев
страст ще те покрива.
По устните изгарящи ме
ще танцувам със целувки.
Ти говори ми нежно -
аз ще те обичам.
Тогава залезът
недостижим ще бъде
и любовта ни топла
няма да достигне.
За нас ще бъде изгрев -
слънчев с обичта ни.
Ти нежно говори ми -
аз ще те обичам.
© Ивелина Цветкова All rights reserved.