4.05.2023 г., 10:06 ч.

Ти нямаш име... 

  Поезия » Любовна
209 0 2

Ти нямаш име, нито лице,
моя любима, мое сърце!
Още не помниш нашия миг,
мъка огромна... Бяхме сами.
Моя любима, в мене кърви.
Ти забрави ме; мен забрави!
Още не помниш сладкия час,
радост огромна... Огън и страст.
Моя любима, моля, върви.
Ти забрави ме; мен забрави!

 

Ти нямаш име, нито лице -
с обич спаси ме, даде ми цел!

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти!
  • " Ти нямаш име, нито лице -
    с обич спаси ме, даде ми цел! "
    Страхотно е! Браво!
Предложения
: ??:??