2.08.2007 г., 20:28 ч.

Ти пак си плакала 

  Поезия
948 0 6

 

     Ти пак си плакала

 

Ти пак си плакала, нали?

Защо? И кой те нарани?

Не виждат ли – сърцето твое,

отворено е за покоя.

 

Защо така се промени?!

Изчезна блясъкът в очите.

Животът ли да обвиним,

прошарил сребърно косите?!

 

Ела, при мен, да те прегърна

и в спомен ранен да те върна,

когато бе щастлива, дива,

напук засмяна и красива.

 

Сълзите бистри ще изпия.

Очите сини ще покрия

със хиляди целувки нежни,

за да ти дам поне надежда!

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??