14.02.2007 г., 22:54 ч.

Ти предаде... 

  Поезия
581 0 7
Ти предаде моята обич! Предизвика цунами в нашето спокойно море от разбирателство и приятелски срещи - в бойно поле на иронията и лицемерието. Ти! Да! Как можа? А говореше за Чест... Точно ти... ала накрая не остана нищо добро от теб самата в моето сърце!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??