Хайде де, защо се бавиш -
съблечи ме, съблечи!...
Но пердето да поставиш –
дебнат хорските очи!...
Ако знаеш как очаквам
малката ти нежна длан!...
Устните до кръв прехапвам...
Как ще издържа, не знам!
Аз - изпънат на дивана!...
Същи Аполон, нали?...
Ех, че хубаво ми стана...
Давай!...И не ме жали!...
Там... под лявата лопатка...
точно там ме почеши!...
Ох, умирам!... Ех, че сладко!...
Мърдам с двете си уши!...
Тя пък взе да се съблича!?...
Ще настинеш бе, жена!...
За лекарства кой ще тича?
На легло съм!...Виж ме - нà!...
© Роберт Всички права запазени