11.11.2007 г., 10:05 ч.

Ти сам избра 

  Поезия » Друга
1063 1 21
Аз мисля, че наистина заслужаваш,
по-добра жена от мен.
Но не спирам да копнея и да се надявам,
че въпреки всичко стоплям твоя ден.

Аз зная, че често съм далечна,
унесена в бъдещи надежди и мечти.
Но аз съм такава, не се страхувай,
а любовта прочети в моите очи.

Понякога съм като отворена книга,
изчети ме без да бързаш - ред по ред.
И аз имам своите достойнства,
като всеки нормален човек.

Но преди всичко съм истинска,
неподправена и честна жена.
Ето, виж ме, аз съм тази -
жената, която ти сам избра.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??