17.07.2007 г., 9:27 ч.

ти се спря 

  Поезия
594 0 1



Tи се спря, онемя.
И света край тебе стана друг.
Ти се спря и полудя,
и една звезда изпепеля.
Но в небето светят пак
толкова добри звезди, слънца.
Ти се спря, но не спря
водопада от мечти, звезди, слънца.
Тръгвам си, погледни -
мойта песен пак е без очи.
Но очи трябват ли
на сърце, което от любов блести.

Ти се спря и полудя,
и една звезда изпепеля.
Но над мен светят пак
толкова  добри звезди, слънца.
Ти се спря,  но не спря
водопада от мечти,  звезди,  слънца.
Тръгвам си,  погледни -
мойта песен пак е без очи.

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • за песента са необходими уши и душа
Предложения
: ??:??