14.02.2007 г., 12:49 ч.

ТИ СЕ ВЪРНА 

  Поезия
721 0 5

 

Ти при мен се върна с тихи стъпки,

прочетох в очите ти искра,
а колко много адска мъка,
бе събрала моята душа.


И ми върна всеки трепет,
върна ми онази вяра в любовта.

 

И ми върна радостта,
и ме целуна, както
само ти си правил до сега...

 

 Искаш да се върна отново,
след като се родих от смъртта.

 

Искаш да ме отведеш с теб на върха,
аз тръгвам, вярвам ти сляпо...
и дано не е грешка това...

 

Времето успях да заблудя,
но не успях да излъжа теб и любовта,
че те обичам и винаги ще е така...

 

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??