16.12.2007 г., 20:18 ч.

Ти сега не тъжи (На Катя) 

  Поезия » Друга
2446 0 19

Посветено на Катя Милушева (my_smile) 

 

Покорно угасва денят и буди луната

със своя престижен, нестихващ пожар.

Красив е залезът. Заспива плавно Земята,

обрича звездите пред своя вековен олтар.

 

Ти сега не тъжи! Протегната длан,

ще видиш и в мрака на свойта пътека.

Борба е животът, а животът е свян,

обрисуван от думи на велики поети!

 

Ще намериш смисъл и в тъжния ден,

когато си мислиш, че няма вече надежда.

Ти сега не тъжи! Аз ще бъда до теб,

за да открехна вратите на нови копнежи!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??