7.08.2010 г., 0:04 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна
891 0 1

Красив си, тъй красив си ти, засрами слънцето и то се скри зад облаците бели, в далечни синеви. Ухаеш, тъй ухаеш ти, засрами розата и в пъпка тя се скри, и как ревнува те, нали. Гласът ти галещ, примамлив, с чувства нежни е пропит, на клона липов славей тих от твойта песен е опит. Очите, хиляди звезди, душа, по ангелски е чиста, а твойта обич, извор бистър, на малки глътки пия аз.

© Ивелина Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??