14.05.2017 г., 19:53 ч.

Ти си 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
717 1 2

Ти си любов,
без очаквания
без условия
въпросителни и удивителни
без точки
любов,
със запетаи и недовършени многоточия.

Ти си любов,
недостижима
далечна
невъзможна
любов,
горяща в огнището на страстта.

 

Ти си любов,
живееща в поетичната бездна на сърцето ми
любов,
крещяща
с гласа на несподелеността.

 

Ти си поглед към нищото
чакане на надеждата
в тик-така
на ръждясалия часовник.

 

Ти си само минало и настояще
любов,
без бъдеще.
Ти си
безразличие
на фона на сивата реалност.

 


 

© Есра Ридван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??