17.06.2006 г., 11:38 ч.

Ти си... 

  Поезия
827 0 5
Ти си Прекрасна!
Ти си Жена!
Но в мен е тясно
за още една.
Ти си Красива!
Ти си Мечта!
Но мен ме опива 
водка сега.
Ти си Чаровна!
Ти си Кокетка!

Хей, барман отровен,
не на моята сметка.

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??