3.11.2007 г., 12:22 ч.

Ти си... 

  Поезия » Любовна
665 0 1
Ти засенчваш дори слънцето,
твоята усмивка блести по-силно от него...
Ти засенчваш дори луната,
твоите сини очи огряват земята.

Ти за мен си всичко в света,
ти си сбъдната мечта...
Ти си радостта за мен,
ти начало си на моя ден!

Ти си всичко, от което се нуждая,
ти си любовта за мене, зная!
С мисълта за теб живея
и ако те загубя, не ще оцелея!

© Теодора Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво чувство е любовта и то наистина заслужава такова прекрасно стихотворение.
Предложения
: ??:??