7.02.2013 г., 17:56 ч.

Ти си 

  Поезия
665 0 6

Ти си лъч, ти си звук, ти си цвят в моя ден,
ти си пламъка в моите вени,
песента на капчук, в топла пролет роден,
моя път към различни вселени.

Ти си бяла искра от магия добра,
ти си вятър на кораб в платната,
пъстроцветна дъга, струя чиста вода,
напоила със обич земята.

Ти си властната жажда, ти си миг свобода,
ти си скритата сила в сърцето -
тази, дето изгражда от миражи съдба
и руши, но остава да свети.

Ти си вихър проклет, ти си огън и лед,
жрец на дявола, горд и измамен,
стих на влюбен поет си и хаос сред ред...
А от хаос светът е създаден.

© Вики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??